Her yıl kıyafette ayakkabıda ve çantalarda olduğu gibi saçlarda’da bu yıl çok marjinal değişiklikler var…

Cut&Color Factory

Cut&Color Factory

Cut&Color Factory

Cut&Color Factory
Bu yaz saçlar rengarenk ve kısacık….
Düzenli olarak gittiğim Renk ve Saç Stil Direktör’ü Selçuk Ergin, kendi yerine açtı…
Bu merkez’de saçınız ve stiliniz yenilenecek hatta size uygun renkler belirlenip stil danışmanlığı bile alabileceksiniz.
Ben uzun saçı çok iyi kullanan biri değilim saçlarımın gür ve dalgalı olması buna en büyük engel, işte bu şikayetler ve saçımın renginden dolayı Selçuk Ergine gittim. Birlikte yeni bir stil belirledik.
Selçuk Ergin Anlatıyor;
“Bu yılın saç modası cesur saçlar, rengarenk ve kısacık… Kullanımı kolay ve pratik bi o kadar da tarz.”
Uzun zamandır ombre olan saçlarımı kendi rengine boyadık, kısalttık ve bir cesaret ile saçlarımın alt kısımlarına gece mavisi yaptık. Aslında Selçuk Ergine kalsa üstlerde bir kaç mavi atılabilirdi ama ilk defa böyle bir değişim uyguladığım için alt kısımlarına yaptırdım.
Tabi bu işlemler yapılırken saçlarınızın yıpranmaması şart, bu yüzden gittiğiniz merkezlere ve kullandığı ürünlere deneyimlerine çok dikkat edin.
Cut&Color Factory de Türkiyenin 2 uzmanı sizi karşılıyor,
Kesim Artistik Direktör’ü; Arca Acar
Renk ve Saç Stil Direktör’ü Selçuk Ergin

Cut&Color Factory
Bu iki adama harikalar yaratıyor diyebilirim, sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok merkezinde kuaförlere eğitim veriyorlar ve yeni nesil kuaförler yetiştiriyorlar….
Bu yaza yeni bir stil ve imaj istiyorsanız Cut&Color Factory size yeter…
Şuan internet siteleri yenileniyor face yada instagram üzerinden ulaşabilir yada cihangir’deki bu mekanı ziyaret edebilirsiniz.